Recent Posts

@Radler Haha, I'm afraid not.

@Judas Awesome progress!

posted in OpenMachines read more

@M123 But completely worth it... if you don't mind going into crippling debt.

posted in General Discussion read more

@M123 Sadly not. Daemon Tools Lite just refused to work for me. I also tried another application to mount it but again no joy. I've just ended up playing the music from my phone because when I tab out of the game (to play the songs from the OST files) I can't reopen it.

posted in Downloads read more

Pay for giant billboards and put the Machines box image on them

posted in General Discussion read more

Can't help in the slightest but I love seeing that someone's still working on OpenMachines. Great Job!

posted in OpenMachines read more

I've been playing on windows 10 for a while now, never encountered any issues.

posted in Machines read more

@BeVeRenT- I checked the wiki recently. It was updated and says nightdive should be doing it this year. Hopefully anyway...

posted in Support read more

Hello! So glad to see people still finding this little forum. To answer your question though, I'm afraid the only way that might work is through LAN, seeing as modems would be much harder (and for some impossible without doing some internal wiring). I believe if your friend brings his computer to your house or vice versa, you should be able to connect because you are on the same Wi-Fi. If this doesn't work wirelessly, buy a couple of LAN cables (varying length for whatever you need) and plug them from your computers into the Wi-Fi router, which would establish a wired connection. Best of luck and please let me know if this works.

posted in Support read more

@M123
Well that is a shame. I checked your version and there's no mistakes on my end. I also got the black textures on the DirectX Viewer, but when I turn it so its almost completely vertical or horizontal, then its colours appear. I also fiddled around with the settings and turned off an option, something to do with shadows, and the colour came back (more or less). I might try going through the tutorial again, hopefully it was a small typing error that I missed. Thanks all the same.

posted in Modding read more

@M123
Thanks! That fixed the initial problem and with that done mataex worked fine. I made it all the way to the end of the tutorial and this happened:for forum 4.PNG

for forum 5.PNG
I had just typed the last command and then it said that ^ and mataex crashed... I don't suppose you have a fix for this too?
This is just something I thought might help:
for forum 6.PNG
Thanks from your favourite liability,
Warharvest

posted in Modding read more